Betaalmogelijkheden

We willen dat u veilig en met plezier bij ons reserveert. Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past.

Veilig betalen
De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door valetschiphol.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject
U heeft een reservering  gemaakt voor een bepaald tijd en een eventuele extra service aangegeven. Na het voltooien van uw reservering ontvangt u en mail van ons ter bevestiging van de ontvangst van uw reservering. Wanneer uw reservering vervolgens goed is gekeurd ontvangt u van ons een mail met een link naar onze service partner Multisafepay. Hier kunt u voor de gewenste betaalwijze kiezen:

Online betalen
Een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking direct bij ons binnen en kunnen wij u direct uw reservering bevestigen waarna u de voucher zult ontvangen.

Transacties met creditcard , IDEAL worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van Multisafepay. U  kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin uw scherm tijdens het betalen. Wij bieden u de volgende online betaalmethodes:

  • iDEAL, online betalen via Postbank, Rabobank, ING, Fortis en ABN AMRO
  • creditcard; wij accepteren EuroCard/MasterCard en Visa
  • Bancontact/Mister Cash (voor Belgische klanten van Fintro, Fortis, ING, Dexia, CBC, KBC, AXA of VDK Spaarbank)

Onze servicepartner Multisafepay
Wanneer u kiest voor creditcard of Bancontact/Mister Cash wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Multisafepay geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection).

U herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin uw scherm. Zodra Multisafepay uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw reservering verder verwerken en ontvangt u de definitieve bevestiging alsmede de voucher, procedure- en routebeschrijving.

Orderbevestiging per e-mail
Elke afgeronde betaling  wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft!

De orderbevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de reserveringsprocedure succesvol is doorlopen en dat wij uw reservering hebben ontvangen. Valetschiphol.nl is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.