Reserveren

Een parkeerplaats reserveren bij Valetschiphol.nl is in 4 eenvoudige stappen geregeld.

Stap 1 – Beschikbaarheid en prijs controleren

In de kalender in het reserveringskader kunt u uw voorgenomen reisschema invullen. Klik vervolgens op “Controleer beschikbaarheid” om te kijken of wij een parkeerplaats voor u beschikbaar hebben. Tevens krijgt u het tarief te zien voor de door u gewenste periode. Gaat u akkoord met het tarief, klik dan op “doorgaan”.

Stap 2 – Reservering plaatsen

Vervolgens vult u uw persoonlijke gegevens in alsmede de auto- en reisgegevens. Verder kunt u hier ook kiezen voor één van onze auto verzorgingspakketten. Wanneer u alles heeft ingevuld, klikt u op “OK”.

Stap 3 – Bevestiging

U ontvangt een bevestiging van uw reservering per e-mail. LET OP: het is mogelijk dat u alsnog een bericht ontvangt dat wij de reservering niet hebben kunnen plaatsen. Dit heeft dan te maken met het aantal reserveringen op het tijdstip van aankomst of terugkomst op Schiphol. Om onze hoge servicegraad te kunnen blijven waarborgen, accepteren wij per tijdstip een bepaald aantal reserveringen.

Stap 4 – Betalen

Bij Valetschiphol.nl dient de reservering vooraf te worden voldaan. Hiervoor gebruiken wij Multisafepay. U ontvangt hiervoor per e-mail een betaallink waarna u kunt kiezen hoe u wilt betalen.
Wanneer het betalingstraject is afgerond, ontvangt u van ons de voucher met daarbij een uitleg van de procedure en een routebeschrijving naar het ophaalpunt op Schiphol.

Valetschiphol.nl